Mellem ørerne med Cecilie Frøkjær
Cecilie Frøkjær møder Rane Willerslev

Cecilie Frøkjær møder Rane Willerslev

January 22, 2021

Han har spist rensdyrtestikler. Boet helt alene i de sibiriske skove uden ur eller lys. Blevet jagtet af den russiske pelsmafia. Været tæt på at dø af sult. I 30 år har antropolog og direktør for Nationalmusset, Rane Willerslev, været på opdagelsesrejse i fjerne egne og levet livet på kanten. Hør ham fortælle om sine ekstreme oplevelser og om, hvad de har lært ham. Og hør også, hvorfor han pludselig indså, at prisen for leve et liv med eventyret var for høj.

Cecilie Frøkjær møder Hella Joof

Cecilie Frøkjær møder Hella Joof

January 15, 2021

Skuespiller, filminstruktør og forfatter Hella Joof deler i sin seneste bog, der hedder ”Tvilling, yndling, grævling” de fejl, hun har begået og de mentale snubletråde, hun er faldet over i sit liv. Hør hende fortælle, hvordan hun forsonede sig med sin mor, der var alkoholiker. Og hvordan hun lagde en ny strategi, da hun opdagede, at hendes offer-gen var blevet for stort. I Mellem ørerne giver hun gode råd og mulige løsninger videre med sin sædvanlige Joof´ske klogskab og lune.

Cecilie Frøkjær møder Katrine Engberg

Cecilie Frøkjær møder Katrine Engberg

December 18, 2020

Katrine Engberg er aktuel med sin 5. krimi i serien om Jeppe Kørner og Annette Werner. ”Isola” hedder den – og den handler om ensomhed og et lig, der er kløvet i to af en savklinge. Hør Engberg fortælle, hvor og hvordan ideen til den bestialske død opstod. Og hør også, hvordan hendes egen ensomhed som barn og ung har trukket lange skygger henover hendes liv og nu altså også fået en plads i bogen.

Cecilie Frøkjær møder Bente Klarlund

Cecilie Frøkjær møder Bente Klarlund

December 11, 2020

Vil du også gerne have et længere, sundere og sjovere liv? Så lyt med i denne udgave af Mellem ørerne, hvor professor og overlæge Bente Klarlund fortæller, hvordan vi kan få det bedst mulige liv. Og det handler ikke kun om kost, motion, rygning og alkohol - de ting, vi godt ved - men også om tro, taknemmelighed, uselviskhed og ærefrygt.

Cecilie Frøkjær møder Mette Blomsterberg

Cecilie Frøkjær møder Mette Blomsterberg

December 4, 2020

Mette Blomsterberg elsker julen og al dens væsen. Og i sin nye bog ”Min jul” giver hun sine bedste opskrifter videre – og i Mellem ørerne fortæller hun også Cecilie Frøkjær om, hvordan hun forbereder og fejrer højtiden, og om hvordan man kan undgå den værste stress i en tid, som udmatter mange. Hun fortæller desuden, hvordan hun bruger juletiden til eftertanke og refleksion over året, der er gået.

Cecilie Frøkjær møder Mads Steffensen

Cecilie Frøkjær møder Mads Steffensen

November 20, 2020

Mads Steffensen er normalt omgivet af Monopolet i et af Danmarks mest populære radioprogrammer, Mads og Monopolet. Her i Mellem ørerne er han alene, men aktuel med sin nye bog om programmet , der hedder ”Ikke et ord om Preben”. Han fortæller blandt andet Cecilie Frøkjær, hvad et godt dilemma er, og hvorfor der er brug for Mads og Monopolet. Hør også, hvad han selv lærer af at være kaptajn på udsendelsen – og hvad der sker undervejs i studiet, når der er slukkede mikrofoner og plader i æteren, og vi lyttere ikke kan høre med.

Cecilie Frøkjær møder Alberte Winding

Cecilie Frøkjær møder Alberte Winding

November 13, 2020

*Live fra Storydays*

Sanger Alberte Winding havde en ungdom, hvor hun følte sig som ingenting – og både hår og tøj og personligheden var helt forkert. Hun tilbragte tre af sine teenageår i USA, hvor hun prøvede at finde både sig selv og sin plads i verden. Hun ser tilbage på den periode i sin erindringsroman ”Småt brændbart” og fortæller blandt andet Cecilie Frøkjær om, hvordan hun i de år opdagede sin sangstemme, mens hun passede børn og gjorde rent.

Cecilie Frøkjær møder Britt Bendixen

Cecilie Frøkjær møder Britt Bendixen

November 6, 2020

Vi kender hende som den karismatiske, bramfri, sprudlende dommer i Vild med dans – med to sæt briller i håret. I sin biografi ”Et lyst sind er ofte en viljessag” fortæller Britt Bendixen blandt andet om de to kvinder, der har formet hende – hendes mor og mormor. De var stærke kvinder, der gav deres fightervilje og arbejdsdisciplin videre til Britt. Og hun tog det med sig ud i livet - et liv, der har været mere begivenhedsrigt end de flestes. Hun fortæller også Cecilie Frøkjær om den aften, hun dansede for Prinsesse Grace af Monaco – og om den dobbelt bypass-operation, hun fik for et års tid siden.

Cecilie Frøkjær møder Jesper Steinmetz

Cecilie Frøkjær møder Jesper Steinmetz

October 30, 2020

TV2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz lever livet for enden af 

en rød mikrofon, altid på farten, med telefonen tændt om natten. I sin nye bog  ”Live fra Amerika” fortæller han om sine møder med Donald Trump, hvordan han arbejder i marken, og hvorfor han nogle gange går efter tilgivelse i stedet for tilladelse.

Han fortæller også Cecilie Frøkjær om, hvad det betyder at være en hvid mand, når han dækker de aktuelle raceuroligheder i områder med mange sorte. Og om dengang, han løj for åben skærm.

Cecilie Frøkjær møder Rosa Kildahl

Cecilie Frøkjær møder Rosa Kildahl

October 23, 2020

Rosa Kildahl blev kendt som Rosa fra Den Store Bagedyst – og seerne faldt for hendes smilende, glade og bramfrie væsen. Nu er hun aktuel med biografien, ”Rosa uden filter”, der handler om hendes liv. Og i denne udgave af Mellem ørerne fortæller hun blandt andet Cecilie Frøkjær om, hvordan det var at miste sin første mand som kun 40-årig og finde kærligheden igen.

Play this podcast on Podbean App